Haku päättynyt: Erikoistu oppisopimuksella kuituverkon asentajaksi/rakentajaksi!

Etelä-Suomi

CableCrew

Työnkuvaus:

Kiinnostaako sinua työ kuituverkon asennus- tai rakennustyön parissa, jossa on samalla mahdollisuus edetä omalla urapolullasi? Erikoistu kuituverkon asentajaksi tai rakentajaksi.

Etsimme kuituverkon asentajan/rakentajan tehtäviin CableCrewlle tekijää, joka on valmis työskentelemään oppisopimuksen muodossa. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla alan opiskelupaikkaa valmiina, sillä saat sen meidän kauttamme. Käytännössä siis olet CableCrewn työntekijä, ja samalla saat koulutuksen alalle.

Kuituverkon asentajan pääasiallisena tehtävänä on asennukseen ja rakentamiseen liittyvät työtehtävät, ja työssään henkilö toimii kaivinkonekuljettajan aisaparina. Asentaja hoitaa kuituverkkojen asennukset ja toimii enemmän asiakasrajapinnassa.

CableCrewin työtehtäviin kouluttautumista varten on suunniteltu kaapeliverkon rakentajan sekä asentajan koulutukset, jotka on tarkoitettu alalle vasta saapuneille tai sinne saapuville työntekijöille. Koulutukset sopivat erinomaisesti myös niille, joilla ei ole vielä kokemusta toimialalta, sillä se tarjoaa hyvän pohjan työskentelylle CableCrewin tehtävissä.

Valmistut kuituverkon asentajaksi tai rakentajaksi suoritettuasi noin yhdeksän kuukauden mittaisen koulutuksen, joka sisältää kolme virallista tutkinnonosaa. Koulutuksen jälkeen sinulla on 70 osaamispistettä ja virallinen tutkintotodistus. Koulutuksen aikana opit työskentelemään sujuvasti osana työryhmää ja ymmärrät työsi merkityksen osana toimivaa yhteiskuntaa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen ja muut tarvittavat koulutukset. Meiltä saat myös laadukkaat työvälineet työsi tueksi.

CableCrewilta saat luotettavan ja vakaan työantajan, sekä mahdollisuuden kehittyä omalla urapolulla joko työkokemuksen tai koulutusohjelmamme kautta. Meiltä voit saada selkeän ura- ja kehityspolun myös rahallisesti, sillä koulutuksen saatuasi myös palkkatasosi luonnollisesti nousee.

Mitä toivomme työntekijältämme?

Toivomme aikaisempaa kokemusta kaivinkonekuljettajan työparina toimimisesta. Tärkeää on ymmärtää kaivuutyön kokonaisuus, työvaiheet, työturvallisuusnäkökulma sekä toimiva yhteistyö kaivinkonekuljettajan kanssa. Lisäksi kaapelointityömailla työskentely ja eri kaapeleiden tuntemus on ehdoton etu – mutta jos aiempaa tuntemusta asiaan liittyen ei ole, perehdytämme ja koulutamme työntekijämme myös tähän tehtävään.

Odotamme työntekijältä oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Kuituverkon asentaja työskentelee myös paljon asiakkaiden pihamailla asiakasrajapinnassa – siksi asiakaspalvelualttius asennustehtävissä on tärkeää.

Työaika ja palkka:

Työaika on maanantaista perjantaihin.

Palkkaus pohjautuu infra-alan työehtosopimukseen.

Mikä on CableCrew?

CableCrew on Etelä-Suomen alueella toimiva kuituverkon rakentaja. Rakennamme tietoliikenneverkkoja, sähköverkkoja, valaistuskaapelointeja sekä muita verkkopalveluita. Tärkeintä toiminnassamme on, että niin pienet kuin suuret verkostonrakennushankkeet tehdään aina halutulla laajuudella ja täsmällisesti suunnitelmien mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit työstä, jätä meille hakemuksesi ja yhteystietosi meille! Olemme sinuun pian yhteydessä.

    * Pakollinen

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja - Ehdot