Henkilöstölle

 

Kehitä omaa henkilöstöäsi oppisopimuksen avulla!

HENKILÖSTÖKEHITYS

Kuinka etenemme?

HENKILÖSTÖKEHITYS

Palvelun vaiheet

Prosessi alkaa, kun koulutussisältö valitaan tai räätälöidään vastaamaan organisaation tarpeita ja tavoitteita. Koulutukseen valitaan ne henkilöt, jotka osallistuvat koulutukseen ja joilla on tarvittavat edellytykset hyötyä siitä.

Tämän jälkeen Scotu aloittaa koulutukset suunnitellun aikataulun mukaisesti. Scotun koulutusohjaaja varmistaa koulutuksen etenemisen tapaamalla työntekijöitä kuukausittain.

Koulutusprosessin aikana tehdään säännöllistä raportointia koulutuksen edistymisestä ja sen vaikutuksista organisaation toimintaan. Yhteistoimintaa kehitetään yhteistyössä henkilöstön kanssa. Koulutuksen laadun ja vaikuttavuuden arvioimiseksi suoritetaan myös tyytyväisyyskyselyjä, joissa kerätään palautetta osallistujilta.

Koulutus sisältää näyttötilaisuuksia ja arviointeja, joissa osallistujat osoittavat oppimansa taidot käytännössä ja saavat arviointia kouluttajilta. Kun osallistujat ovat lopulta suorittaneet koulutuksen vaaditut osa-alueet onnistuneesti, he valmistuvat ja saavat todistuksen koulutuksen suorittamisesta.

%

henkilöstöstä

75% henkilöstöstä, joka on vaihtanut yrityksen sisällä roolia kahden vuoden sisällä ei harkitse lähtöä

%

päättäjistä

71% päättäjistä uskoo, että työnantaja-brändillä on ratkaiseva rooli rekrytoinnin onnistumisessa. 

%

työntekijöistä

Vain 14% työntekijöistä kokee, että yritys on kannustanut uran kehityspolun luomiseen

Suunnan­näyttäjät

"Oppi­sopimuksen avulla sain vakituisen työn ja uuden ammatin! Siirryin turvallisuus­alalta rakennus­alalle töihin."
– Anton Anttila, 28-v.

"Scotun avulla erikoistuin kaluste­asentajaksi. Ennen tein töitä asiakas­palvelu­alalla. Nyt teen kaluste­asennuksia ja palo­katko­töitä linja­saneeraus­työ­mailla"
– Arto Puskala, 30-v.

"Pääsin etenemään muutto­töistä Scotun oppi­sopimus­koulutuksen avulla raksalle. Erikoistuin purku­töihin, erityisesti asbesti- ja haitta-aine­purkuihin."
– Niko Tschokkinen, 19-v.