Erikoistu Kouru- ja kattoturvatuote asentajaksi?

Miltä kuulostaisi uusi työpaikka katolla? Scotu tarjoaa yhdessä Vesivekin kanssa motivoituneille tekijöille mahdollisuuden erikoistua oppisopimuksilla!

Räätälöity koulutus

Koulutuksen ajalta maksetaan täyttä palkkaa, eikä koulupäiviä kerry. Koulutus kestää 8 – 12 kuukautta, ja koulutuksen päätyttyä odottaa sinua palkankorotus ja kakkukahvit

Tekemisen meininki

Töitä riittää ympäri vuoden ja töissä asentajaa arvostetaan. Tiesitkö että Vesivek-konsernia johtavalla Kimmolla on asentajatausta?

ura mahdollisuuksia

Vesivekille ei tarvita aiempia koulutodistuksia, mutta asennetta ja halua tehdä töitä tulee löytyä. Työmahdollisuuksia löytyy asennuksen, myynnin, sekä esimiestyön parista.

 

Mitä työ Sitten pitää sisällään?

Aamupuurot syödään Vesivekin Nurmijärven toimipisteellä, ja työt tehdään pääkaupunkiseudulla. Työtä tehdään työparin tai työryhmän kanssa, muttei koskaan yksin. Työtehtäviin kuuluu kouruasennuksia, sekä kattoturvatuotteiden asentamista. Työ ei ole rakettitiedettä, ja sen oppii tekemällä. Myöhemmin osaaminen todennetaan koululle ja valmistumisen yhteydessä saadaan aamupuuron sijasta kakkukahvit sekä virallinen tutkintotodistus. Etenemismahdollisuuksia Vesivekiltä löytyy myös talon sisältä, joten urapolun ei tarvitse loppua valmistumiseen.

Koulutuksella vai Ilman?

Vesivekille on mahdollista hakea myös suoraan töihin, ilman koulutusta. Klikkamalla alta ”suoraan töihin” pääset Vesivekin työpaikat sivuille jättämään työhakemuksen. Muista kuitenkin mainita hakemuksellasi, että löysit työmahdollisuuden Scotun avulla!

Vesivekin oppisopimuspolku

Oppisopimuksella on tarkoitus sisäistää ala jolle kouluttautuu. Oppisopimuksella oppiminen tapahtuu työssä. Scotun ja Vesivekin yhteistyössä suunnittelemassa kouru- ja kattoturvatuoteasentajan oppisopimuskoulutuksessa ei koulunpenkillä käydä lainkaan. Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnonosasta, ja koulutuksen loppusuoralla osaamisesi todennetaan yhteisessä näyttötilaisuudessa johon osallistuu Scotun lähiesimies, sekä Keudan vastuuopettaja. Osaamisesi arvioidaan kuvien sekä työselosteiden, että työnjohdon arvion perusteella. Virallisen tutkintotodistuksen myöntää Keuda.

Tee työtä ja hanki pätevyys - Scotu

Scotu on oppisopimuskoulutuksien ammattilainen. Scotu on tarjonnut nuorille koulutusmahdollisuuksia vuodesta 2018. 

Maksamme kilpailukykyisen palkan, ja lupaamme kasvattaa työntekijöidemme työmarkkina-arvoa. Lisätietoja sekä muut avoimet uramahdollisuutemme löydät ”lue lisää” painikkeen takaa.

Kuivaa mutta kunnollista seuraa - VESIVEK

Olemme rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin erikoisjoukko. Haluamme jatkossakin olla alan paras työpaikka, jossa aamupuurot syödään yhdessä, vaikka perhe kasvaa. Meillä ei pönötetä eikä pokkuroida, vaan jokaisen työpanos on yhtä arvokas!

Töitä riittää ympäri vuoden ja kovasta työstä maksetaan reilu palkka.

Mitä enää odotat?

kääri hihat ja lähetä hakemus nyt!

Huolia, murheita?

+358 45 603 6556

Elia.kinnunen@scotu.fi

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Hae Scotulaiseksi!

Kiitos!

Käsittelemme hakemuksesi pikaisesti.