Tee työtä ja hanki pätevyys

Maksamme kilpailukykyisen palkan ja lupaamme kasvattaa työmarkkina-arvoasi. Räätälöimme koulutuksemme palvelemaan sinun henkilökohtaisia uratavoitteitasi, jotta menestyt työelämässä. Yhteisenä tavoitteena on pitkä nousujohteinen työsuhde, jossa työntekijä ei koe jämähtäneensä paikalleen. Yhteinen tavoite tukee myös työnantajakumppaneidemme liiketoiminnan jatkuvuutta ja kasvua.

Reilu palkka

Maksamme aina TES:iä korkeampaa palkkaa. Maksamme palkat aina sovitusti ajallaan. 

Parhaat työt

Valitsemme kaikki kumppaniyrityksemme huolellisesti. Valitsemme sinulle sopivan työn yhdessä.

Räätälöity Tutkinto

Räätälöimme sinulle sopivan oppisopimuksen. Näin teet työtä ja hankit samalla pätevyyttä.

Lupaus

Lupaamme kasvattaa työntekijöidemme työmarkkina-arvoa läpi työsuhteen.

Scotu on luotettava työnantaja

Järjestämme koulutuksesi, maksamme palkkasi ja hoidamme työnantajavelvoitteemme koko työsuhteen elinkaaren ajan. Työsuhteen aikana lupaamme kehittää työmarkkina-arvoasi yhdessä työnantajakumppanimme kanssa, joiden työkohteissa suoritat päivittäisen työskentelysi.

Avoimet työpaikat

Rakennusala - Avoin haku

– UUDENMAAN ALUE –

Mikäli sinulta löytyy asennetta ja halu edetä urallasi, niin hae Scotulle. Meillä on tarjolla monipuolisesti avoimia rakennusalan etenemismahdollisuuksia. Voit erikoistua haluamaasi työhön, tai halutessasi kehittää osaamistasi monipuolisesti rakennusalalla.

Tarvitset tähän työhön auton ja ajokortin.

Maarakennusala - Avoin haku

– UUDENMAAN ALUE –

Mikäli koet itsesi luonnonkatastrofeja pelkäämättömäksi maanrakentajaksi palavan intohimosi johdosta, järjestämme sinut monttuun. Voit olla kokenut koneen kuljettaja tai vasta lähtökuopissa oleva lapiomies, meillä on sinulle töitä.

Tarvitset tässä työssä auton ja ajokortin.

Avoimet erikoistyöt

Erikoistu LTO-Asentajaksi

– UUDENMAAN ALUE –

Haemme tekijöitä, jotka haluavat oppia asentamaan lämmöntalteenotto (LTO) järjestelmiä. Järjestelmiä asennetaan kerrostalojen ja liikekiinteistöjen katoilla. Kokemus katto- tai lvi-alan töistä luetaan eduksi. 

Edellytämme sinulta:

  • Halua oppia uutta
  • Autoa ja ajokorttia
  • Ammattiylpeyttä

Perämies - Etene urallasi - 2 avointa paikkaa - Haku päättyy 31.10.2022

– UUDENMAAN ALUE –

Etsimme perämiehiä jotka haluavat edetä urallaan. Menestyessäsi tässä työssä sinulla on mahdollisuus edetä esimerkiksi maanrakennuskoneen kuljettajaksi! Töitä riittää ympäri vuoden

Edellytämme sinulta:

  • Kiinnostusta alaa kohtaan
  • Autoa ja ajokorttia
  • Ammattiylpeyttä

Erikoistu tasoitetyöntekijäksi

– UUDENMAAN ALUE –

Etsimme tekijöitä, jotka haluavat erikoistua tasoitetyöntekijöiksi. Työ vaatii täsmällisyyttä, sekä reipasta asennetta. Ammattitaidon opit työssä. Tasoituskohteet ovat uudiskohteita, ja kalusto on modernia.

Erikoistu Ränni- ja kattoturvatuoteasentajaksi!

– PÄÄKAUPUNKISEUTU –

Tässä työssä pääset huippuporukan mukana asentajaksi. Töitä riittää ympäri vuoden ja palkkauskin on reilu. Tässä työtehtävässä erikoistut ränni ja kattoturvatuoteasentajaksi oppisopimuksella.

 

Erikoistu PEltisepäksi - 1 avoin paikka - KERAVA

– UUDENMAAN ALUE –

Tässä työssä pääset erikoistumaan kattourakoiden viimeistelijäksi. Töitä riittää ympäri vuoden, ja kovasta työstä maksetaan reilu palkka. Työt opitaan tekemällä eikä koulun penkillä, siksi koulutuksessa ei koulupäiviä juurikaan ole!

Hae Scotulaiseksi!

Kiitos!

Käsittelemme hakemuksesi pikaisesti.