HEI Nuori!

Erikoistu tasoitetöihin?

Miltä kuulostaisi uusi työpaikka tasoitetyöntekijänä? Scotu tarjoaa yhteistyössä Tasoitetalon kanssa mahdollisuuden erikoistua oppisopimuksella tasoitetyöntekijäksi! 

Räätälöity koulutus

Scotu on yhdessä Tasoitetalon kanssa suunnitellut räätäälöidyn oppisopimuskoulutuksen, josta valmistut ammattitasoittajaksi. Koulutuksen ajalta maksetaan täyttä palkkaa, eikä koulupäiviä kerry. Koulutus kestää 8 – 12 kuukautta, ja koulutuksen päätyttyä odottaa sinua palkankorotus ja kakkukahvit

Mahdollisuus edetä

Rakennusalalla erikoistuminen on varma tapa edetä menestyksekkäästi uralla. Erikoistuminen tuo tullessaan kiinnostavia työkohteita sekä korkeammat tulot.

Moderni työpaikka

Tasoitetalo on maalausalan moderni edelläkävijä. Työt tehdään laadusta tinkimättä tehokkaasti. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet, huollettuina ja työkohteisiin toimitettuina. Työhösi ja työkaluihisi saat kattavan perehdytyksen sekä kestävän koulutuksen.

Edellytämme sinulta

1. Asennetta ja ammattiylpeyttä.

2. Autoa ja ajokorttia.

3. Hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle

1. Kilpailukykyisen palkan.

2. Lupauksen. Lupaamme kasvattaa työmarkkina-arvoasi.

3. Oppisopimuskoulutuksen.

Koulutuksella vai Ilman?

Tasoitetalolle on mahdollista hakea myös suoraan töihin, ilman koulutusta. Klikkamalla alta ”suoraan töihin” pääset Tasoitetalon sivuille jättämään työhakemuksen. Muista kuitenkin mainita ”lisätietoja” kohdassa, että löysit sivuille Scotun avulla!

Tee työtä ja hanki pätevyys

Scotu on oppisopimuskoulutuksien ammattilainen. Scotu on tarjonnut nuorille koulutusmahdollisuuksia vuodesta 2018. 

Maksamme kilpailukykyisen palkan, ja lupaamme kasvattaa työntekijöidemme työmarkkina-arvoa. Lisätietoja, sekä muut avoimet uramahdollisuutemme löydät ”lue lisää” painikkeen takaa.

Syvällä pinnassa

Tasoitetalo on kipsilevypintaisten uudiskohteiden tasoitus- ja maalaustöihin erikoistunut maalausliike Uudenmaanalueella. Tyypillinen työkohde on omakotitalo, paritalo, tai rivitalo.

Tasoitetalo maahantuo alan parhaat erikoistyövälineet tasoitetöihin, ja toimittaa ne huollettuina valmiiksi työkohteisiin.

Mitä enää odotat?

kääri hihat ja lähetä hakemus nyt!

Huolia, murheita?

+358 45 603 6556

Elia.kinnunen@scotu.fi

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Hae Scotulaiseksi!

Kiitos!

Käsittelemme hakemuksesi pikaisesti.