Erikoistu oppisopimuksella alumiini- ja lasituotteiden asentajaksi!

Etelä-Suomi

Alutec Oy

Haluatko työskennellä oppisopimuksella alumiinirakenteisiin erikoistuneessa perheyrityksessä? 

MITÄ ODOTAMME SINULTA? 

Etsimme joukkoomme pääkaupunkiseudulle asentajia, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta ja tekemään monipuolista työtä. 

Alutec Oy on 1979 perustettu vakaa ja arvostettu perheyritys, jossa tehdään pitkiä työuria. Yli puolet nykyisistä asentajistamme on työskennellyt kanssamme yli 10 vuotta. Tarjoamme sinulle varman työpaikan hyvässä porukassa, vaihtelevat työtehtävät ja mahdollisuuden edetä vastuuasentajaksi. Jos olet erityisen hyvä tekijä, sinulla voi olla jopa mahdollisuus edetä työnjohtajaksi.

Olemme erikoistuneet valmistamaan laadukkaita alumiini-lasi tuotteita, kuten parvekekaiteita, parvekelasituksia, alumiiniovia, lasiseiniä ja palo-ovia aina EI60-paloluokkaan asti. 

MIKSI SINUN PITÄISI HAKEA MEILLE TÖIHIN? 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn erilaisten tuotteiden, työmaiden ja ihmisten parissa sekä oppisopimuskoulutuksen. Alutec-asentajan oppisopimuskoulutus on suunniteltu erityisesti niille henkilöille, jotka haluavat syventää ammattitaitoaan ja edetä urallaan vaativiin tehtäviin. Oppisopimuskoulutus tarjoaa hyvän vaihtoehdon henkilöille, jotka haluavat yhdistää työn ja oppimisen. Tähän koulutukseen pääseminen edellyttää aiempaa työkokemusta asennustöistä

Pääset myös työskentelemään mukavan työporukan kanssa, jossa arvostetaan luotettavuutta, maalaisjärkeä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja tehokkuutta tinkimättä laadusta.

Työsi tulee sisältämään alumiini-lasi tuotteiden asennusta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Sinulla on hyvät työkalut hallussasi ja olet tottunut käyttämään niitä. Rakennustyömaat ovat sinulle tuttuja työympäristöjä, ja sinulla on oikea asenne työntekoon sekä ymmärrys laadukkaasta rakentamisesta. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oma-aloitteisuutesi ja kykysi oppia nopeasti uutta.

TYÖAIKA JA PALKKA

Työaika on joustava, klo 07:00-15:30 välillä. Työskentelet pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta saatat joutua tekemään komennuksia esimerkiksi Tampereen ja Turun seudulle. Alkupalkkasi riippuu kokemuksestasi. Keskituntiansiot urakkaa tekeville ovat noin 20-25€/h.

Ei tarvitse miettiä pitkään, jos haluat olla osa mukavaa työporukkaamme.

Liity Alutec Oy:n joukkoihin ja pääset osaksi menestyvää ja kehittyvää yritystä, joka arvostaa laadukasta työtä ja työntekijöitään. Tule meille töihin ja koe ammatillinen kasvu sekä pitkäaikainen uramahdollisuus.

Lähetä meille kirjallinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen alutec@scotu.fi. 

Lisätietoja saa:

Tomi Tolonen, Asennuspäällikkö

0400 – 320 661

tomi.tolonen@alutec.fi

Hae nyt ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit täydellinen ja unelmatyöntekijä Alutec Oy:lle.

    * Pakollinen

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja - Ehdot