Erikoistu oppisopimuksella aurinkopaneeliasentajaksi!

Uusimaa

Solarvoima Oy

Työnkuvaus:

Liity energiseen tiimiimme oppisopimuksella! Solarvoima Oy hakee aurinkopaneelijärjestelmien asennusasiantuntijaa, joka haluaa olla mukana edistämässä uusiutuvan energian käyttöä. Olemme alamme huippuyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia aurinkopaneeli asennuksia asiakkaillemme.

Asentajille on suunniteltu työn ohessa oppisopimuksella suoritettava koulutus, jonka avulla asentajat voivat vahvistaa ammattitaitoaan ja kasvattaa arvoaan aurinkoenergian ammattilaisina!

Koulutuksen avulla työntekijä todistaa osaamisensa sekä ammattitaitonsa asennustyössä. Koulutuksen myötä asentaja kehittää ammattitaitoaan huippuosaajana, sekä perehtyy työn ja talouden tehostamiseen. Osana koulutusta perehdytään myös asiakaspalvelutyöhön.

Koulutuksen kesto on noin 8 kuukautta, ja valmistuttuasi saat virallisen tutkintotodistuksen, joka todistaa ammattitaitosi. Todistus on tärkeä työkalu urasi kehittämisessä ja auttaa sinua erottumaan.

Miksi sinun pitäisi hakea meille töihin?

Tarjoamme sinulle ensinnäkin jatkuvaa työtä asennuskohteiden runsauden ansiosta. Lisäksi saat nauttia smartum-liikuntaedusta ja pääset halutessasi osallistumaan Solarvoiman padelvuorolle. Uskomme myös koulutuksen ja etenemismahdollisuuksien tärkeyteen, joten voit meillä kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi. Ja mikä tärkeintä, saat loistavat työkaverit, joiden kanssa tehdä töitä ja viettää hauskoja hetkiä!

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme sähköalan opintoja, jotta sinulla on hyvä pohjatietämys alasta, mutta emme vaadi sitä. Ajokortti on myös tarpeen, koska työhömme kuuluu liikkuvuutta eri kohteiden välillä. Toivomme, että sinulla on halua kehittyä työn kautta ja tavoitella uralla etenemistä.

Etsimämme unelmatyöntekijä on nuorekas ja täynnä energiaa. Sinulla on vahva halu tehdä töitä, tienata hyvin ja edetä urallasi. Ajokortti on sinulla hallussa, ja sinulla on ainakin jonkin verran sähköalan opintoja takanasi. Korostamme erityisesti asenteesi ja työmotivaatiosi merkitystä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kokoaikaisen työn, ja tuntipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus ansaita hyvin urakoiden kautta. Työ on joustavaa, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi työaikoihin, kunhan tehtävät tulevat hoidettua. Meille tärkeintä on asenteesi ja halusi tehdä töitä.

Solarvoima tarjoaa sinulle parhaan ympäristön oppia, edetä urallasi ja tienata hyvin mukavassa porukassa. Olemme sitoutuneita kestävään kehitykseen ja tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana vaikuttamassa tulevaisuuden energiantuotantoon.

Hae meille töihin ja tule osaksi aurinkoista tiimiämme! Lähetä hakemuksesi osoitteeseen solarvoima@scotu.fi viimeistään 30.6.2023!  Lisätietoja voit kysyä numerosta 044 584 9440 Jani Penttilä / Asennusjohtaja  

    * Pakollinen

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja - Ehdot