Erikoistu oppisopimuksella asiakashankkijaksi!

Liity oppisopimuksella Seinäjoella olevaan kasvavan aurinkoenergian ja kattoalan yrityksen asiakashankinnan tiimiin, jossa pääset luomaan yhteistyön mahdollisuuksia! 

Haluatko olla osa työyhteisöä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden perehtyä työhön huolellisesti ja joka kouluttaa sinut työn ohessa oppisopimuksella ammattitaitoiseksi asiakashankkijaksi? 

Etsimme juuri sinua, joka haluat olla avainroolissa yrityksen kasvutarinassa ja tehdä työtä, jolla on todellinen vaikutus sekä yritykseen että sen asiakkaisiin. 

Asiakashankinta ja buukkaus saattavat saada osakseen vääriä ennakkoluuloja, mutta oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka merkittävää työtä te asiakashankkijat oikeasti teette ja millainen vastuu teillä on?

Me uskomme, että asiakashankkijan työ on vastuullista ja vaativaa. Se vaatii syvällistä yrityksen tuntemusta ja kykyä luoda yhteys asiakkaisiin. Sinä olet ensimmäinen silta yrityksen ja asiakkaan välillä. Voit vaikuttaa siihen, millainen kuva asiakkaalle yrityksestä muodostuu, millainen mielikuva heille jää sekä vakuuttaa heidät siitä, että yhteistyö kanssamme on kannattavaa. 

ETENET OMAAN TAHTIIN – KOULUTUKSESI KULKEE SEN RINNALLA

Emme jätä sinua yksin tehtäväsi kanssa. Tarjoamme perusteellisen koulutuksen, ennen kuin astut tositoimiin. Ymmärrämme, että jokaisella on oma tahtinsa oppia, ja siksi tarjoamme tukea matkallasi oppimisen alkuun. Oletko se henkilö, jolla on taitoja ja asennetta kehittyä ja menestyä?

OMINAISUUDET, JOITA ARVOSTAMME

Positiivinen asenne on meille tärkeää. Meidän joukossamme ei ole tilaa vain tuntien tekemiselle – haluamme sinun tuovan lisäarvoa tiimiimme ja yritykseemme. Meille ei riitä pelkkä läsnäolo, vaan haluamme sinun saavuttavan tuloksia. Kilpailuhenkisyys ja tavoitteellisuus ovat piirteitä, joita arvostamme.

TYÖSSÄ LUOT ENSIKOSKETUKSEN ASIAKKAAN & YRITYKSEN VÄLILLE

Työsi kattaa monipuolisesti asiakkaiden kontaktointia ja buukkausta. Ensimmäiset päivät ovat teoriaa ja perehtymistä yritykseemme, sen toimintatapoihin ja tavoitteisiin sekä kohderyhmään. Saat valmiin rungon, jonka avulla aloitat keskustelut ja etenet omaan tahtiisi. Yksilöllinen tuki on avainasemassa, jotta voit tulla varmaksi siitä, mitä puhut ja miten luot kiinnostavaa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa.

Työskentelet toimipisteellämme 8.45-16 välillä, mikä antaa mahdollisuuden tiimikokoontumisiin ja yhteiseen vuorovaikutukseen. Vaikka työsi on itsenäistä, tiedämme tiimin tuen merkityksen – tästä syystä etätyö asiakashankinnassa ei ole meidän tapamme. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhdessä saavutamme enemmän.

Takuupalkkio perustuu tunteihin ja soittoaktiivisuuteen. Yksi kriteeri on, että käyt asiakkaiden kanssa keskusteluja vähintään kaksi tuntia päivässä, mikä takaa kiinteän 10€/h palkan. Lisäksi menestyksestäsi kumpuavat kaupat tuovat lisäansioita. Keskimääräinen buukkaaja voi bruttona ansaita 2000-2500€ kuukaudessa, mutta tavoitteellisuudella ja aktiivisuudella voit nousta 3000-4000€ tasolle ja sitoutua menestykseen.

Jos olet motivoitunut, tavoitteellinen ja valmis ottamaan vastuun, odotamme innolla hakemustasi. Tule mukaan tiimiimme ja ole mukana luomassa menestystarinoita sekä yrityksellemme että asiakkaillemme. 

Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen, positiivisen ja ammattimaisen tiimin tuen sekä motivoivan palkkauksen. Lisäksi saat loistavat edut: tarjoamme bonukset jokaiselle onnistujalle, hierontapalveluita, toimivat työterveyspalvelu ja tiimin yhteiset padelpelit. Kirsikkana kakun päälle, saat myös urapolun myynnin maailmaan!

    * Pakollinen

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja - Ehdot